Laa­t j­e z­ien­ op­ de­ fi­ets­ me­t d­e V­-Li­ght

Goed licht kan een wereld van verschil maken. Niet alleen om zelf te zien, maar ook om gezien te worden. Voor dat laatste geval rust Batavus daarom een aantal van haar e-bikes sinds kort uit met de V-Light. In de huidige collectie zijn dit de Wayz E-go® Exclusive, Fuze E-go® Exclusive en Wayz E-go® Control. Deze achterlamp zit in de accu van de e-bike projecteert een V-vorm op de grond rondom de achterzijde van de fiets. Dit verbetert je zichtbaarheid en veiligheid.


Optimale veiligheidszone

V-LightDe V-Light technologie werkt met twee heldere laserstralen die een groot lichtoppervlak projecteren. De kleur, vorm en breedte van de geprojecteerde ‘V’ is afgestemd om een optimale veiligheidszone rond de fiets te creëren. In combinatie met de normale lichtbron van het achterlamp ben je daarmee op twee manieren goed zichtbaar.

Goed zien

Wil je ook in het donker de omgeving nog goed kunnen zien? Bijvoorbeeld in steegjes of op onverlichte plattelandswegen? Veel van onze modellen, waaronder de Wayz E-go® Exclusive, Fuze E-go® Exclusive en Wayz E-go® Control, zijn ook nog eens voorzien van een speciaal door Batavus ontwikkelde Aerflow koplamp.

Bij onze fietsen heeft de koplamp vaak een lichtopbrengst van 30 lux. Ter vergelijking: het schijnsel van de volle maan heeft een lichtopbrengst van 0.1 lux. De zuinige LED lampen voldoen bovendien aan de hoogste veiligheidsnorm en zijn daarom bekroond met het 3 sterren RAI Keurmerk voor Fietsverlichting (RKF).

bron: www.batavus.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten