Nieuw: de Aerflow-onderdelen van Batavus

De nieuwste Batavus-fietsen dragen onze vernieuwende Aerflow-onderdelen. Ze verhogen het fietscomfort en verbeteren de uitstraling van de fiets. Het gaat om:


  • De handige stuurpen

Je past je stuur moeiteloos aan je zithouding aan met de Ergo Matic 4-stuurpen, die zich vlot laat bedienen.

  • De knappe, verende voorvork

Waarom zou praktisch niet mooi kunnen zijn? De comfortabele, verende voorvork van Batavus vangt niet alleen vlot oneffenheden in de weg op. Hij mag ook gezien worden met zijn perfect geïntegreerde Aerflow-koplamp. Zelfs de kabels ervan zijn onzichtbaar weggewerkt, zodat de lamp zelf écht de show steelt.

  • Het veilige voor- en achterlicht 

Opvallen mag. Moet zelfs voor je veiligheid. Daarom ontwikkelde Batavus samen met de fietsspecialisten van Spanninga een innovatief verlichtingssysteem: een koplamp die niet alleen perfect past bij de voorvork, maar ook nog eens hevig straalt met zijn in de hoogte aanpasbare lichtbundel. En een achterlicht dat de ronde vormen van de andere Aerflow-onderdelen deelt, en zich laat opmerken door een lichtstraal die ook van opzij zichtbaar is. 

  • De automatische kettingspanner

Nooit nog gesukkel met je fietsketting: Batavus garandeert het je door de ketting constant onder de juiste spanning te houden. Daarvoor zorgt hetslimme, ingebouwde mechanisme: een automatische kettingspanner die Batavus samen met AXA ontwikkelde. En die niet alleen aangenaam praktisch is, maar ook knap en sportief van look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten