Enkele Batavus verbeteringen

Ergo Matic Plus verstelbare stuurpen

Handige Ergo Matic Plus-stuurpen


Stem jouw Batavus perfect op je lengte en zithouding af. Dat lukt in een-twee-drie met de gemakkelijk verstelbare zadelpen, de Ergo Grip-handvaten en de Ergo Matic Plus-stuurpen die je met de hand aanpast. 

Meerdere laklagen

Een Batavus-fiets onderscheidt zich niet alleen qua design en comfort. Ook zijn laklaag overklast die van alle andere fietsen. Batavus geeft in zijn eigen lakkerij zijn fietsen meerdere laklagen. Maar liefst vijf, zodat de kleur altijd straalt en krassen geen kans krijgen. En dat met lak op waterbasis, zodat we het milieu niet onnodig belasten.

Hoogstaande materialen en onderdelen

Jouw Batavus geef je straks nog zonder blikken of blozen door aan je kleinzoon of -dochter. Want een Batavus-fiets blijft er goed uitzien. Hij kreeg liefst vijf laklagen, waardoor hij zijn kleur houdt. En zijn hoogstaande materialen en onderdelen verzekeren je van eindeloos fietsplezier – zonder onderhoudszorgen.

Praktisch verende voorvork

Elke Batavus-fiets is uitgerust met een verende voorvork, die oneffenheden in de weg voor je opvangt. De voorvorken zijn perfect aanpasbaar en laten zich dus afstemmen op jouw fietsgemak. Schakel daarvoor je Batavus-dealer in.

Verende voorvork

E-bikes met onzichtbare accu

De traphulp die de elektrische fietsen van Batavus je beloven? Die voel je wel, maar zie je niet. Al onze e-bikes dragen een onzichtbare accu. Bij de meest recente modellen zit die verstopt in de kettingkast, vroeger was dat in het frame. En hoewel de accu netjes opgeborgen is, laat hij zich er toch gemakkelijk uitnemen om op te laden.

bron: www.batavus.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten