Van Nicholas


Titanium sportfietsen om bij weg te dromen 
Het assortiment van Van Nicholas bestaat uit racefietsen, trekking en mountainbike. Iedere Van Nicholas is verfijnd en perfect afgewerkt tot in ieder detail. Van Nicholas heeft zelfs een eigen onderdelenlijn met titanium componenten als sturen, zadel- en stuurpennen, bar-ends, bidonhouders, etcetera. Van Nicholas maakt voor de meest veeleisende fietser ook custom frames op maat.
Hoogwaardiger, lichter en duurzamer
De rijeigenschap van titanium is dat het relatief licht is, comfortabel aanvoelt over de klinkers en stijf genoeg is. Titanium is een bijzonder exclusieve metaalsoort en het meest duurzame materiaal om fietsframes mee te construeren. Het is licht, heeft een hoge treksterkte en is zeer slagvast en corrosiebestendig.
Tijdloos innovatief
Een Van Nicholas heeft een tijdloze of zelfs klassieke uitstraling, maar dat neemt niet weg dat Van Nicholas de modernste componenten gebruikt en de mooiste innovatie van de afgelopen jaren. Het klassieke uiterlijk is vooral voor mensen die naar jarenlang trouwe dienst van hun stalen fiets de overstap willen maken naar een nieuwe fiets die niet voor het sterk oversized aluminium willen gaan, ook de dure monoque carbon frames niet zien zitten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten